news

Public Relations Global Network și-a ales noul președinte și întâmpină noi membri

Public Relations Global Network (PRGN), una dintre cele mai mari rețele internaționale de agenții independente de relații publice și comunicare, și-a ales recent noua conducere și a salutat noii membri.

Andy See Teong Leng, principal partner și managing director al Perspective Strategies din Kuala Lumpur, Malaysia, a acceptat poziția de președinte al PRGN, rețeaua globală cu 55 de firme independente, pentru următoarele 12 luni. El a ocupat anterior funcția de secretar din aprilie 2019 și a fost vicepreședinte regional pentru regiunea Asia-Pacific a PRGN între 2020 și 2022. În calitatea sa de al 32-lea președinte al PRGN, Andy See Teong Leng îl succede pe fostul președinte David Fuscus, președinte și CEO al Xenophon Strategies din Washington, D.C., care va îndeplini acum atribuțiile de fost președinte și președinte al Consiliului Consultativ al PRGN.

Lista noilor lideri ai PRGN îi mai include pe Trezorierul Brad Kostka, președinte al Roop & Co. din Cleveland, Ohio, care o înlocuiește pe Amanda Hill, principal al agenției Three Box Strategic Communications din Dallas, Texas, care a servit două mandate de doi ani între 2019 și 2023 – precum și pe Frédéric François, Managing Partener la two cents din Bruxelles, Belgia, care îl înlocuiește pe Andy See Teong Leng, care a ocupat funcția timp de patru ani.

PRGN a anunțat, de asemenea, că a adăugat în rețeaua sa globală compania Ellun Kanat Oy, cu sediul în Finlanda. Această adiție ridică numărul de agenții membre în rețea la 55. Ellun Kanat este o agenție strategică de schimbare cu servicii complete, concentrată pe ajutarea clienților să-și construiască o strategie și o cultură puternică și inteligentă în materie de schimbare. Fondată în 2008, Ellun Kanat se ocupă de o gamă largă de clienți din diverse industrii și afaceri publice, oferind numeroase servicii, inclusiv brand și design, comunicare în caz de criză, strategie și management al schimbării, comunicare strategică, relații publice și social media.

Printre clienții cheie ai Ellun Kanat se numără Valmet Automotive, Wing Aviation și mai multe ministere. Recent, Ellun Kanat a câștigat premii globale de design pentru Best Caravan, Rooty, Rakettitiede și pentru orașul Kerava din Finlanda.

Despre Free Communication

De peste 20 de ani, Free Communication este o agenție de experți în comunicare integrată și consultanță strategică atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Cu o echipă care îmbină experiența nucleului dur de profesioniști cu energia unei echipe tinere, Free Communication pune la baza acțiunilor valori precum loialitatea, onestitatea și libertatea.

Din 2014, agenția este membră PRGN (Public Relations Global Network) – una dintre cele mai mari rețele internaționale de agenții de comunicare independente, prezentă în peste 30 de țări de pe toate continentele. Această calitate oferă agenției accesul la o plajă semnificativă de informație, experiență și bune practici la nivel global, declinate local în acțiuni de comunicare.

www.freecomm.ro