cine suntem

Suntem experți în comunicare integrată și consultanță strategică atât pe piața locală, cât și pe cea internațională de mai bine de 20 de ani. O facem bine pentru că îmbinăm experiența nucleului dur de profesioniști cu energia colegilor noi – tineri cu idei proaspete și îndrăznețe. Ne apreciem și respectăm reciproc și investim în mod conștient și constant în echipă, deoarece credem că doar prin schimbul de idei și experiență putem genera excelență în actul de comunicare.
Spunem lucrurilor pe nume, căutăm cele mai eficiente soluții de comunicare pentru partenerii noștri și răspundem provocărilor cu entuziasm.
Punem la baza tuturor acțiunilor noastre valori precum loialitatea, onestitatea și libertatea. Credem cu tărie că datoria morală a profesiei noastre se rezumă la procesarea corectă a adevărului și încurajăm, prin tot ce facem, acest credo.

Din 2014 suntem membri PRGN (Public Relations Global Network). Este una dintre cele mai mari rețele internaționale de agenții de comunicare independente, prezentă în peste 30 de țări de pe toate continentele. Această calitate ne oferă accesul la o plajă semnificativă de informație, experiență și bune practici la nivel global, pe care le declinăm local în actele noastre de comunicare.

Alexandra Diniță

Founder & Managing Partner

Alexandra a avut viziunea de a înființa Free Communication în 2002. De atunci conduce echipa agenției, care a avut o prezență constantă în topurile locale ale industriei. Are o experiență vastă în gestionarea comunicării integrate pe conturi internaționale în domeniile medical, aviație, retail, financiar sau auto. Formarea Alexandrei în arhitectură și urbanism îi oferă o perspectivă unică asupra comunicării, marketing-ului, serviciilor de creație și branding-ului. A absolvit programul de Executive MBA ASEBUSS/ Kennesaw State University în 2007, este Immediate Past President PRGN (Public Relations Global Network) și Chair of PRGN Advisory Board.

Laurențiu Niță

Co-Founder & Managing Partner

Absolvent al Facultății de Cibernetică, Laurențiu are o experiență de 25 de ani în comunicare, predominant în domeniile medical, servicii financiare, construcții și comerț. Laurențiu a dezvoltat și coordonat proiecte de anvergură atât pentru corporații, cât și pentru branduri locale. Responsabilitățile sale principale la Free Communication sunt managementul operațional și coordonarea strategică a clienților.

Nicoleta Matei

Co-Founder & Head of Events

Cu o diplomă de licență în filosofie, Nicoleta este creierul din spatele evenimentelor organizate de Free Communication. Prin creativitatea ei dirijează designul și coordonează execuția, având control asupra datelor logistice și de producție, furnizori și bugete. Nicoleta este director de logistică și de producție, iar responsabilitățile ei principale sunt strategia și managementul de evenimente.

Răzvan năstase

Communications Director & Junior Partner

Răzvan s-a alăturat Free Communication în 2005 și a trecut prin toate pozițiile de consultanță. În prezent, este Junior Partner & Communication Director. Răzvan este responsabil cu strategiile de comunicare și de brand, supraveghează implementarea planurilor de comunicare și mentorează colegii mai tineri. Răzvan este de părere că nu există „idei proaste”; acestea sunt doar o rampă către „o idee genială”.

Irina Pătru-Florea

Communications Director & Junior Partner

Irina s-a alăturat echipei Free în 2006, pe când încă era studentă. Din 2009 gestionează comunicarea pentru diverși clienți, preponderent din zonele pharma&servicii medicale, food, legal, constructions & real estate. Începând cu 2022 a fost numită și Junior Partner, implicându-se activ în dezvoltarea agenției.

Daniel AMzăr

Communications Director & Junior Partner

În echipa Free Communication din 2007, Daniel s-a specializat în comunicare corporate, de produs și de criză pentru clienți diverși din domeniile auto, aviație, bancar, mobilitate, financiar, robotică și altele. Din 2022 Daniel s-a alăturat echipei de management ca Junior Partner.

Paul Vîrvea

Head of COntent

Cu experiență de trei decenii în diverse medii de comunicare, Paul e în echipa Free Communication din 2016. Coordonează departamentul de Conținut - o miniredacție cu alură de forum universitar și aparențe de tabără studențească. Locuiește, profesional, în lumea ideilor și a cuvintelor ce definesc realitatea și numesc adevărul.

RUXANDRA DRAGOMIR

CONSULTANT

Ruxandra a intrat în echipa Free Communication în anul 2021, perioadă în care absolvea și programul de masterat. Face parte din echipa redacțională și gestionează activitatea pentru diverși clienți din portofoliul agenției. Este o persoană creativă, organizată și orientată către soluții.

NADIR YUSUF

HEAD OF DIGITAL

După o experiență formatoare în advertising și media, Nadir a ales să se dedice total mediului digital între palierul de strategie și dincolo de execuție - implementare. Și face asta de mai bine de 15 ani (noi am spune chiar mai mult). Învață alături de clienți, cu preponderență B2B, FMCG, Food&Beverages, Healthcare, acele key learnings din capătul oricărei campanii online - pentru că, uneori... don't solve the problem that doesn't need to be solved.