ESG

Environmental Social & Governance (ESG) devine din ce în ce mai mult un imperativ strategic pentru toate organizațiile. Pe măsură ce avansăm pe acest drum fără cale de întoarcere, trebuie să înțelegem că raportarea ESG nu implică numai date și reglementări, ci trebuie să reflecte cine suntem și ce facem cu adevărat. ESG este o oportunitate de diferențiere a businessului și de consolidare a relevanței și încrederii stakeholder-ilor.

Global ESG Monitor (GEM) – o transparență mai mare pentru un viitor mai bun
Considerăm că transparența este una dintre cele mai puternice forțe pentru un viitor mai bun. De aceea, am pus bazele unui parteneriat cu Global ESG Monitor, ce are drept obiectiv o raportare globală ESG transparentă. GEM încurajează o schimbare în mentalitatea tuturor stakeholder-ilor, o abordare responsabilă și sustenabilă în procesul continuu de includere a business-ului în ecosistemul larg. GEM analizează peste 300 de companii din lume, care se regăsesc în principalii indici bursieri, pentru a structura un clasament global unitar în raportarea ESG. 

Free Communication este partener exclusiv Global ESG Monitor în România.

Descarcă un exemplar gratuit al raportului global sau al celui pentru România folosind linkul din imaginea de mai jos.

Consultanță ESG

Alături de partenerii noștri PRGN specializați în consultanță ESG, suntem alături de clienți pentru:

  • Înțelegerea principiilor, reglementărilor și cerințelor ESG și alinierea la acestea într-un mod real și tangibil, atât în companie, cât și în afara acesteia.
  • Formularea strategiei ESG – factor modelator al viitorului oricărui business.
  • Crearea unui sistem solid și credibil de raportare ESG, ce integrează canalele de comunicare interne și externe.
  • Definirea unor indicatori cheie ESG și poziționarea companiei într-un clasament relevant pentru industria în care este activă.