clienți și proiecte

Ce-am (mai) făcut. Câteva exemple de acte de comunicare din palmaresul nostru.

Sanofi și Free, împreună din 2009

Sanofi este unul dintre cele mai relevante exemple pentru a ilustra parteneriatele de lungă durată pe care ne place să le construim, să le întreținem și să le dezvoltăm. De fapt, cu echipa de comunicare lucrăm chiar de la începuturile agenției, din 2001, de pe vremea Sicomed (din 2005 Zentiva, apoi din 2009 Sanofi). Am trecut prin multe schimbări, am crescut împreună și continuăm să învățăm unii de la alții. Colaborarea este „cu de toate”: strategie, media relations, comunicare internă și employer branding, social media, CSR, disease awareness, conținut video, lansări de produse, management de evenimente, consultanță în relația cu main stakeholders.

MAZDA MX-5 Transfăgărășan Experience

Mazda MX-5 „Transfagarasan Experience” 2017 a fost primul eveniment în care legendarul roadster MX-5 a întâlnit legendarul drum catalogat de unii drept cel mai spectaculos din lume. Jurnaliști din toată Europa de Est și-au dat întâlnire la Sibiu pentru a testa cel mai vândut automobil sport cu două locuri din toate timpurile pe virajele impresionante ale Transfăgărășanului.

KAFUNE

Este brandul de cafea și servicii B2B, B2C și HoReCa al companiei La Fântâna, creat, dezvoltat și curatoriat pentru La Fântâna de agenția noastră. De la nume, identitate și ambalaje la campanii online de poziționare, activări BTL și participarea la evenimente de profil, avem grijă ca mesajele KAFUNE, The FUN! Coffee să ajungă la publicul potrivit.