Termeni și condiții

Termeni si Conditii de utilizare www.freecomm.ro

1. Termeni si Conditii

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, toate legile si regulamentele aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre aceste conditii, este interzisa utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele continute in acest site sunt protejate de legea dreptului de autor si dreptul marcilor.

2. Licenta de utilizare

Permisiunea pentru a descarca o copie a materialelor (de informare) de pe web site-ul FreeComm pentru vizionare personala, non-comerciala este acordata temporar. Aceasta inseamna acordarea unei licente, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:

  • modifica sau copia materialele;
  • utiliza materialelor pentru orice scop comercial, sau pentru orice alta expunere publica (comercial sau non-comercial);
  • elimina orice drept de autor sau alte notatii de proprietate din materiale;
  • transfera materialele la o alta persoana sau copia materialele pe orice alt server.

Aceasta licenta inceteaza automat daca incalcati oricare dintre restrictii si poate fi reziliata de catre FreeComm in orice moment. La terminarea vizionarii acestor materiale sau la incetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice material aflat in posesia dumneavoastra, descarcat in format electronic sau imprimat.

3. Revizuiri si Erata

FreeComm poate face modificari materialelor de pe acest web site-ul in orice moment, fara notificare.

4. Links

FreeComm nu a revizuit web site-urile care fac trimitere la acest web site (www.freecomm.ro) si nu este responsabil pentru continutul oricarui astfel de web site. Includerea oricarei legaturi nu implica aprobarea de catre FreeComm SRL.

5. Modificari

FreeComm poate revizui acesti termeni de utilizare in orice moment, fara notificare. Utilizand acest site sunteti de acord cu versiunea in curs a termenilor si conditiile de utilizare.

6. Legea aplicabila

Orice eventual litigiu in legatura cu web site-ul companiei FreeComm SRL este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest web site este detinut de FreeComm sau de clientii/partenerii sai. Nici un material de pe acest web site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al FreeComm SRL sau al clientilor/partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.

Continutul acestui web site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe web site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea FreeComm sau a clientilor/partenerilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de FreeComm SRL prin intermediul web site-ului, intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.