Public Relations Global Network (PRGN) are un nou Președinte

Public Relations Global Network (PRGN), una dintre cele mai mari rețele de agenții de comunicare din lume, a anunțat recent noi numiri, în cadrul întâlnirii bi-anuale care a avut loc între 3-6 mai în Toronto, Canada.

C.L. Conroy, președinte și CEO The Conroy Martinez Group din Miami, Florida, a fost aleasă cel de-al 26-lea Președinte, care va conduce rețeaua globală de 51 de agenții independente pentru următoarele 12 luni. Christina Rytter, director executiv și fondator al Scandinavian Communications Copenhaga, a devenit Immediat Past-President și Chair of the Advisory Board. Alte numiri au fost: Aaron Blank, CEO al The Fearey Group din Seattle va ocupa poziția de President-elect (deținător al viitorului mandat de Președinte), Leeza Hoyt, CEO The Hoyt Organization din Los Angeles va ocupa postul de Secretar și Sean Dowdall, Director General și Director Comercial Landis Communications, Inc. din San Francisco, va fi Trezorier. Alexandra Diniță, Managing Partner Free Communication a fost numită Head of Business Committee.

„Cu 51 de agenții pe șase continente, rețeaua este din ce în ce mai puternică”, a spus C.L. Conroy. „Suntem încântați să oferim clienților firme multidisciplinare din aproape toate colțurile lumii, ajutându-i astfel să beneficieze de o amprentă globală oricând au nevoie”.

Înființată în 1992 de către un grup de lideri în Relații Publice, cu venituri peste 101 milioane USD și aproximativ 1.000 de profesioniști în 51 de locații, PRGN este una dintre cele mai mari rețele internaționale de Relații Publice din lume.

„Mă bucur că facem parte dintr-o rețea de un asemenea calibru, că avem astfel de parteneri cu care ne întâlnim periodic și cu care facem un schimb real de experiență și bune practici. Legăturile profesionale și de prietenie care se creează sunt autentice și puternice și valorează pentru noi mult mai mult decât orice alte formule de afiliere internațională”, declară Alexandra Diniță, Managing Partner Free Communication, membru PRGN din 2014. 

Partenerii PRGN se întâlnesc de două ori pe an, în diferite orașe din lume. Următoarea întâlnire este planificată în București, între 25-27 octombrie 2018. Membrii rețelei sunt firme locale independente de comunicare și marketing, care își împărtășesc experiența și își cumulează resursele pentru a oferi clienților din întreaga lume strategii integrate de comunicare la nivel global.

Agențiile independente interesate să se alăture rețelei pot vizita secțiunea de recrutare pe website-ul PRGN pentru mai multe informații sau pot trimite un e-mail la info@hwb.co.za, Lynn Erasmus, Director General, HWB Communications.