Public Relations Global Network adauga un nou partener, din Los Angeles (SUA)

PRGN ureaza bun venit companiei The Hoyt Organization in reteaua cu 46 de membri

Coordonatorii PRGN urmaresc noi oportunitati de afiliere in China, Africa, Belgia si New York

 

Dubai, Emiratele Arab Unite – 9 noiembrie, 2015 – Public Relations Global Network (PRGN) a anuntat astazi cel mai nou afiliat, The Hoyt Organization Inc., o agentie de relatii publice full-service cu sediul in Los Angeles. The Hoyt Organization este cel de-al 46-lea membru al grupului si extinde prezenta PRGN in orasele principale de pe glob. Includerea in asociatia internationala a avut loc in timpul intalnirii bianuale PRGN, organizata la Dubai.

 

“Afilierea unei agentii in una dintre pietele prioritare din Americi este vitala pentru dezvoltarea retelei”, a declarat Ed Stevens, APR-M, presedinte al PRGN si proprietarul Stevens Strategic Communications, afiliata PRGN cu sediul in Cleveland, Ohio. “Dupa un proces amplu de selectie am concluzionat ca The Hoyt Organization reuneste valorile si experienta acestui grup elitist de companii, localizate in toata lumea.”

 

Fondata in 1986, The Hoyt Organization (www.hoytorg.com) este o agentie de relatii publice cu sediul in Torrance, California, in regiunea Los Angeles. In calitate de companie de comunicare strategica full-service, care ofera consiliere completa de relatii publice si servicii de comunicare de criza, The Hoyt Organization este specializata in dezvoltarea de programe de relatii publice pentru companii business to business si business to consumer, care se axeaza pe industriile imobiliara, de servicii financiare si profesionale, retail, juridic, tehnologie si sanatate. The Hoyt Organization a creat si implementat programe care vizeaza toate zonele de PR, inclusiv comunicare corporate, media relations, digital si earned media. Printre clientii curenti se numara Auction.com, Sotheby’s International Realty, USC Lusk Center for Real Estate, Westwood Financial Corp. si Genton Property Group pentru Four Seasons Private Residence, Los Angeles.

 

“Mediu de afaceri de azi este unul global si este vital sa putem deservi companii in acest context”, spune Leeza Hoyt, APR, fondator si CEO al The Hoyt Organization. “Integrarea in PRGN este un pas firesc al eforturilor noastre de a ne dezvolta in sud-estul Californiei si in tara. Ne extindem prezenta in cele mai importante piete de pe mapamond, unde avem acum capacitatea sa oferim servicii locale.”

 

Partenerii PRGN se intalnesc de doua ori pe an in orase din toata lumea. Urmatoarea intalnire va avea loc in aprilie 2016, in Washington, D.C. La fiecare intalnire, echipa de coordonare a asociatiei discuta modalitati in care reteaua si clientii sai pot colabora in fiecare piata din lume.

 

Agentiile membre sunt independente, locale, agentii de relatii publice si de comunicare cu conducere privata, care isi impartasesc expertiza si resursele, in timp ce ofera strategii complete de comunicare clientilor din intreaga lume. Daca o companie sau o organizatie este interesata de serviciile unei agentii locale PRGN, poate accesa www.PRGN.com pentru mai multe detalii.

 

PRGN recruteaza in mod activ membri in China, Africa, Belgia si New York. Daca o agentie de PR este interesata sa se alature retelei, poate vizita sectiunea de recrutare a site-ul PRGN pentru mai multe informatii sau poate trimite un e-mail catre responsabilul membrilor, C.L. Conroy, la CL@conroymartinez.com.

 

Despre Public Relations Global Network

Clienti de pe sase continente depind de resursele combinate ale retelei PRGN pentru livrarea campaniilor de relatii publice in intreaga lume. Cu venituri de peste 110 milioane de dolari, PRGN este una dintre cele mai mari retele internationale de relatii publice. PRGN beneficiaza de resursele a 50 de firme independente si mai mult de 900 de profesionisti in comunicare, pentru a conecta companiile si organizatiile internationale cu piete individuale si diverse din punct de vedere cultural, la nivel global. Vizitati online PRGN pe www.prgn.com sau pe Twitter la @PRGN.