PRGN a desemnat un nou Președinte și s-a extins cu două noi agenții

Public Relations Global Network (PRGN), una dintre cele mai mari reţele de agenții independente de comunicare din lume, a ales o nouă echipă executivă și un nou președinte în cadrul întâlnirii bianuale care a avut loc în mai în Amersfoort, Olanda. Aaron Blank, CEO și președinte al The Fearey Group cu sediul în Seattle, este cel de-al 27-lea președinte al grupului, mandat pe care îl deţine pentru următorul an. De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost anunțată extinderea rețelei cu două noi agenții: Southard Communications din New York (SUA) și hasan communication din Helsiki (Finlanda).

Aaron Blank

„Cu 54 de agenții pe șase continente, PRGN este din ce în ce mai puternică. Sunt cu adevărat încântat că putem oferi clienților servicii de comunicare în aproape toate colțurile lumii”, a declarat Aaron Blank.

Evenimentul de trei zile, în cadrul căruia membrii reţelei discută cele mai bune practici și găsesc noi modalități de a colabora și de a dezvolta parteneriate de afaceri la nivel global, a inclus sesiuni și prezentări privind strategiile de succesiune și achiziție, creșterea performanței, dezvoltarea în regiunea Asia-Pacific, soluții și servicii digitale și atragerea și implicarea generației Z.

Alexandr a Dinita
Alexandra Diniţă

La întâlnire a participat și Alexandra Diniță, Director General Free Communication, membru exclusiv PRGN în România, începând din 2014. ”Faptul că ne putem conecta oricând clienţii (multinaţionali sau antreprenori locali care se extind în afara ţării) cu parteneri de calitate din toată lumea ne asigură un avantaj competitiv pe piaţa locală. Relaţia strânsă, atât profesională, cât şi personală, cu reprezentanţii a peste 50 de agenţii independente asemeni nouă ne permite să fim mereu în contact cu idei şi perspective noi, ne ajută să fim mai buni”, a declarat Alexandra Diniță.

Consolidarea echipei de management a rețelei

C.L. Conroy, președinte și CEO al The Conroy Martinez Group (Miami, SUA), a acceptat rolul de Chair of the Advisory Board. Robert Bauer, managing partner în cadrul accelent communications (Viena-Austria), va ocupa poziția de President-elect, Amanda Hill, directorul și CEO al Three Box Strategic Communications (Dallas, SUA), va fi Trezorier și Andy See Teong Leng, partener principal și director general al Perspective Strategies (Kuala Lumpur, Malaezia), va ocupa postul de Secretar.

Despre noii membri

Înființată acum 25 de ani, Southard Communications se poziționează drept un partener strategic de marketing și comunicare, axat pe ajutarea clienților să-și construiască afaceri într-o manieră profitabilă și cu sens. Agenția a fost fondată de Bill Southard, un profesionist în domeniul comunicării, cu o experiență de peste 35 de ani, care a consiliat unele dintre cele mai mari firme din topul Fortune 500 din S.U.A.

Cea de-a doua companie care se alătură grupului PRGN este  hasan communication. Sub coordonarea directorului general Päivi Holmquist, agenția ajută companiile să-și sporească vizibilitatea reputația, sprijinindu-le prin abordări inovatoare, comunicări atent direcționate, povestiri captivante și marketing eficient.

Despre PRGN

Înființată în 1990 de către un grup de lideri vizionari din domeniul comunicării, PRGN este una dintre cele mai mari rețele internaționale de relații publice la nivel internaţional, având venituri de peste 85 milioane USD și aproximativ 1.000 de profesioniști în aproape toate colțurile lumii. Membrii rețelei sunt firme locale independente de comunicare și marketing, care își împărtășesc experiența și își cumulează resursele pentru a oferi clienților din întreaga lume strategii integrate de comunicare la nivel global.

Companiile sau organizațiile interesate de serviciile rețelei locale de agenții PRGN pot vizita www.prgn.com sau îl pot contacta pe directorul executiv al PRGN, Gábor Jelinek, la adresa de email gabor.jelinek@prgn.com pentru mai multe informații.