Pe axa de comunicare Toronto-București

Toronto este colorat și plin de energie, un oras efervescent, cu personalitate. La fel a fost și întâlnirea de primăvară PRGN 2018, care a avut loc în acest oraș.

PRGN este una dintre cele mai mari rețele globale de agenții de comunicare independente, cu peste 50 de membri pe 6 continente. Mă bucur că Free Communication face parte dintr-o structură de un asemenea calibru, că avem peste tot în lume parteneri cu care ne întâlnim periodic și cu care facem un schimb real de experiență și bune practici. Legăturile profesionale și de prietenie care se creează sunt autentice și puternice și valorează pentru noi mult mai mult decât orice alte formule de afiliere internațională.

O întâlnire vie, interactivă, cu câteva zeci de consultanți în comunicare la cel mai înalt nivel din toata lumea este o ocazie perfectă de acordare la realitățile și la provocările globale ale industriei. Într-un astfel de context, ridici capul din ceea ce faci zilnic și te uiți dincolo de curtea ta și de clienții tăi, la rolul de front-runner pe care îl deții într-un domeniu cu impact atât de mare. Am adus acasă multe idei și subiecte de gândire.

Vă invităm să descoperiţi câteva dintre ele în editorialul scris pentru Revista BIZ.