Despre noi

Am fondat FREE COMMUNICATION în 2002 cu obiectivul de a demonstra rolul strategic al comunicării în crearea unor avantaje de business care fac diferența pentru clienții noștri. Am evoluat motivați de valori comune precum pasiunea pentru comunicare, verticalitatea, dedicarea și loialitatea.

Principiul de bază care ne ghidează este investiția în parteneriate pe termen lung cu toți cei implicați - clienți, colegi, colaboratori, categorii de public. Considerăm, de asemenea, important rolul nostru de formator și promotor al industriei din care facem parte, industrie aflată într-o perpetuă transformare.

Această abordare ne-a condus la obținerea unor rate record de retenție a clienților, pe o piață dominată de schimbare. Cu un portofoliu ce include preponderent companii multinaționale, dar și lideri locali în industrii importante, am acumulat o experiență substanțială în domeniile farmaceutic, servicii alimentare, financiar, real estate & construcții, auto, TV, aviație sau retail.

Expertiza

Proiecte Speciale Institutionale
Lifestyle
Private Equity
Telecomunicatii
Aviatie
Auto
Constructii
Servicii financiare & asigurari
Servicii medicale & Pharma
Luxury & Design

PRGN network

FreeComm ofera servicii de comunicare la nivel global, fiind membru deplin al PRGN – Public Relations Global Network (www.prgn.com) – retea care cuprinde peste 50 de agentii de comunicare independente pe sase continente. PRGN ofera resursele, expertiza si acoperirea proprii marilor retele, pastrand in acelasi timp dedicarea si atentia la detalii specifice agentiilor independente. Clientii beneficiaza de implicarea activa a seniorilor cu experienta, comunicatori si antreprenori de succes in acelasi timp, in toate etapele colaborarii. PRGN a fost infiintata in 1991, urmarind sa ofere solutii superioare de servicii PR la nivel global, prin capitalizarea expertizei locale a agentiilor membre. Fiecare membru adera la codul etic reglementat de Public Relations Society of America si adoptat de PRGN.

Noutati

Un subiect deja fundamentat la nivel global în comunicare este Environmental, Social and Governance (ESG), concept care va prinde treptat amploare
Alexandra Diniță, General Manager al agenției Free Communication, este noul președinte al rețelei Public Relations Global Network

Studii de caz

CEEASC Network

Compusa din agentii independente de relatii Publice din Europa Centrala si de Est, CEE Alliance for Strategic Communication (CEEASC) reuneste profesionisti in domeniu care sunt in acelasi timp antreprenori.

Fondatorii CEEASC si-au demonstrat capacitatea de a intelege mediul de business construind, prin forte proprii, structuri reper in pietele de comunicare din regiune.
Cu membrii permanenti in Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia, CEEASC ofera comunicare strategica de calitate pentru companii cu interese in Europa Centrala si de Est.

Datorita unui parteneriat real si solid, agentiile membre sunt capabile sa se extinda rapid, adaptat si eficient in afara propriilor granite, dezvoltand programe integrate de comunicare care acopera tarile din aceasta regiune.