Despre noi

Am fondat FREE COMMUNICATION in 2002 cu obiectivul de a demonstra rolul strategic al PR-ului in crearea unor avantaje de business care fac diferenta pentru clientii nostri. Am evoluat calauziti de valori comune precum pasiunea pentru comunicare, verticalitatea, dedicarea si loialitatea.

Principiul de baza care ne ghideaza este investitia in parteneriate pe termen lung cu toti cei implicati - clienti, colegi, colaboratori, publicuri. De asemenea, consideram important rolul nostru de formator si promotor al industriei din care facem parte, aflata intr-o continua dinamica.

Aceasta abordare ne-a condus la obtinerea unei rate record de retentie a clientilor, intr-o piata caracterizata permanent de schimbare. Cu un portofoliu care include preponderent companii multinationale, dar si lideri locali in industrii importante, am acumulat o expertiza consistenta in domeniile farmaceutic, financiar, real estate & constructii, auto, aviatie si retail.

Expertiza

Telecomunicatii
Aviatie
Auto
Constructii
Servicii financiare & asigurari
Servicii medicale & Pharma
Luxury & Design
Proiecte Speciale Institutionale
Lifestyle
Private Equity

PRGN network

FreeComm ofera servicii de comunicare la nivel global, fiind membru deplin al PRGN – Public Relations Global Network (www.prgn.com) – retea care cuprinde peste 50 de agentii de comunicare independente pe sase continente. PRGN ofera resursele, expertiza si acoperirea proprii marilor retele, pastrand in acelasi timp dedicarea si atentia la detalii specifice agentiilor independente. Clientii beneficiaza de implicarea activa a seniorilor cu experienta, comunicatori si antreprenori de succes in acelasi timp, in toate etapele colaborarii. PRGN a fost infiintata in 1991, urmarind sa ofere solutii superioare de servicii PR la nivel global, prin capitalizarea expertizei locale a agentiilor membre. Fiecare membru adera la codul etic reglementat de Public Relations Society of America si adoptat de PRGN.

Noutati

Fondatorul HWB Communications va conduce reteaua internationala a agentiilor independente de relatii publice Washington, D.C. – 11 mai 2016 –
Noile agentii sporesc capacitatile si extind aria de acoperire a grupului global de comunicare PRGN isi va continua extinderea in SUA si Europa

Studii de caz

CEEASC Network

Compusa din agentii independente de relatii Publice din Europa Centrala si de Est, CEE Alliance for Strategic Communication (CEEASC) reuneste profesionisti in domeniu care sunt in acelasi timp antreprenori.

Fondatorii CEEASC si-au demonstrat capacitatea de a intelege mediul de business construind, prin forte proprii, structuri reper in pietele de comunicare din regiune.
Cu membrii permanenti in Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia, CEEASC ofera comunicare strategica de calitate pentru companii cu interese in Europa Centrala si de Est.

Datorita unui parteneriat real si solid, agentiile membre sunt capabile sa se extinda rapid, adaptat si eficient in afara propriilor granite, dezvoltand programe integrate de comunicare care acopera tarile din aceasta regiune.