Evelyn Holtzhausen este noul presedinte al Public Relations Global Network

Fondatorul HWB Communications va conduce reteaua internationala a agentiilor independente de relatii publice

Washington, D.C. – 11 mai 2016 – Public Relations Global Network (PRGN), una dintre cele mai extinse retele internationale a marilor agentii independente de relatii publice a anuntat desemnarea lui Evelyn Holtzhausen, fondatorul HWB Communications, în functia de Presedinte. Holtzhausen va conduce reteaua internationala de 47 de agentii independente pentru urmatoarele 12 luni.

 

“Retele ca PRGN, ce combina perspective globale de gandire, inovatie si informatii de profunzime cu cele mai noi tehnologii si cu cunoastere la nivel local dau agentiilor membre un avantaj semnificativ in relatia cu clientii lor”, afirma Holtzhausen. ”Agentiile membre isi pot impartasi ultimele noutati in gandirea strategica, in implementarea campaniilor de comunicare si, la fel de important, in masurarea analitica a succeselor inregistrate”.

 

Holtzhausen il inlocuieste pe Ed Stevens, CEO al Stevens Strategic Communications din Cleveland (Ohio, SUA), care a detinut functia de presedinte al PRGN in ultimele 12 luni.

 

”Sunt foarte bucuros sa asist la cresterea PRGN sub prezidentiatul lui Evelyn”, a afirmat si Ed Stevens. ”PRGN ofera companiilor si organizatiilor din intreaga lume posibilitatea de a avea o agentie locala pe piete diferite, si am remarcat cresterea acestei prezente in ultimii ani. Privesc cu incredere continuarea parteneriatelor cu colegii mei din PRGN si voi conlucra cu Evelyn pentru cresterea continua a retelei.”

 

Agentiile-membru sunt companii locale de relatii publice si comunicare, detinute privat, care fac schimb de expertiza si resurse, furnizand in acelasi timp strategii cuprinzatoare de comunicare clientilor din intreaga lume. Companiile sau organizatiile interesate de serviciile unei agentii locale din reteaua PRGN pot gasi mai multe informatii pe www.prgn.com.

 

Agentiile independente interesate sa se alature retelei pot vizita sectiunea de recrutare de pe website-ul PRGN pentru mai multe informatii sau ii pot scrie direct lui C.L. Conroy, CEO si fondator al The Conroy Martinez Group pe adresa CL@conroymartinez.com.